• Hej! Så roligt att du har hittat hit!
Fri frakt över 499 kr inom Sverige / Säkra betalningar/ Personlig service

Om oss

Vi älskar produkter som inspirerar och bidrar till en bättre vardag. Våra produkter är utvalda med omsorg och vi värnar om hållbarhet. SEA's Crafts är en e-handel för handgjorda väskor och håraccessoarer. Våra produkter är 100 % handgjorda av både SEA's Crafts ägare och i sydostasien. 

SEA's Crafts etablerades för att sälja handgjorda produkter. Väskorna är tillverkad av hållbart framställda växtfibrer som är miljövänlig, bland annat palm blad, bambu, abaca, rotting, pandan och ata gräs med vissa äkta läder. Håraccesoarer som scrunchies och rosett som kommer i olika färger, design och storlekar. 

SEA's Crafts vision är att ge möjlighet för flesta att få bredare sortiment av handgjorda/ handvävda produkter som passar ens egen stil. Vi vill att våra kunder ska känna sig inspirerade från jordens naturliga resurser. Inte bara att produkterna har ett fint kvalité med bra pris så  bidrar vi även till att hjälpa de lokala hantverkarna i Sydostasien för att få ett jobb så att de kan försörja sina familjer.

Happy shopping!

Ha det fint,